Vores Internationale Licenspartnere
Inkubatorer. Universiteter. Nationale Organisationer.

…………………………………………………………………………………………………………………………………….

Vores nuværende internationale licenshavere kommer fra hele verden og tæller bl.a. uddannelsesinstitutioner, venture kapital selskaber, inkubatorer, samt lokale og nationale væksthuse. Alle bruger de VækstHjulet til at hjælpe iværksættere med at starte og udvikle deres forretninger. Deres input og feedback er uundværlig for den fortsatte udvikling af Væksthjulets materialer og værktøjer.

Læs hvad vore internationale partnere siger om os og hvordan de bruger Væksthjulet under Internationale Referencer.

…………………………………………………………………………………………………………………………………….

USA

…………………………………………………………………………………………………………………………………….

Polytechnic Institute of New York University (NY) er en omfattende universitetscampus som er baseret på en 156 årig tradition af invention, innovation og entrepreneurship. Udover campus in New York City ved The MetroTech Center i downtown Brooklyn, tilbyder den også studieprogrammer over resten af USA. Globalt har NYU-Poly studieprogrammer i Israel, Kina og Abu Dhabi.

The Small Business Development Centers Network of Ohio (OH) er et større netværk bestående af ialt 41 væksthuse, der tilbyder gratis hjælp og vejledning til start-ups og mindre virksomheder i staten Ohio.

The Toledo Regional Chamber of Commerce (OH) tilbyder både vejledning, kapital og et omfattende netværk til små virksomheder i Toledo, OH.

Home

Zane State College (OH) tilbyder en række bacheloruddannelser, certificeringskurser, workshops og jobtræningskurser for studerende i alle aldre.

International Trade Assistance Center

The Ohio International Trade Assistance Center – ITAC (OH) tilbyder eksport-relateret vejledning og træning til mindre og middelstore virksomheder i staten Ohio, der ønsker at tage skridtet og eksportere nationalt og internationalt.

Kent State University (OH) er med sit 8-campus system, blandt de største regionale systemer i USA. Universitetet  tilbyder en lang række forskellige uddannelser med det til fælles, at der er stærkt fokus på “learning by doing”.

Rhodes State College (OH) er en offentlig, stats-støttet institution hvis fokus er at tilbyde universitetsforberedende karriereprogrammer, en non-credit arbejdsstyrke, samt rådgivning for den lokale industri.

The Northeast Ohio Hispanic Chamber of Commerce (OH) tilbyder professionel vejledning, seminarer og workshops for flere hundrede latinamerikanske virksomhedsejere og iværksættere i nordøst Ohio.

Cleveland State University (OH) er hjem for omtrent 16,000 studerende. Universitet tilbyder universitetsgrader indenfor en lang række forskellige områder, bl.a. Kunst, Videnskab og Humaniora.

The Ohio Small Business Development Center ved the Summit Medina Business Alliance (OH) tilbyder en lang række forskelllige vejlednings-services indenfor områder som Business Management, Marketing, Salg og Økonomisk Analyse.

The Ohio Small Business Development Center at The Entrepreneurs Center (OH) hjælper personer med at starte, bibeholde og vokse virksomheder. Centret tilbyder rådgivning service og hyppige træningsprogrammer for virksomheder på alle udviklingsstadier, hvorved de hjælper in divider til at bidrage til økonomisk fremdrift og jobskabelse i regionen.

Pratt Incubator

Pratt Design Incubator for Sustainable Innovation (NY) er en del af the Center for Sustainable Design Studies på Pratt Institute, én af USA’s mest prestigefyldte kunst-universiteter. Design inkubatoren er hjem for en række iværksættere, der er i gang med at lancere bæredygtige virksomheder.

TECH Fort Worth (TX) er en nonprofit inkubator for start-ups, der fokuserer på at udvikle innovative teknologier, der på sigt vil påvirke både miljø, samfund og sundhedsvæsen. TECH Fort Worth har brugt VækstHjulet i rådgivningen siden august 2010.

rpilogo6_22

Rensselaer Polytechnic Institute (NY) er det ældste teknologiske universitet i USA. Siden 2008  har RPI benyttet VækstHjulet på et entrepreneurship kursus, der lærer eleverne at starte deres egen virksomhed.

homepage-parsons-lrg

Parsons – The New School for Design (NY) i New York City tilbyder en række kurser, der kombinerer design og iværksætteri. I 2009 begyndte Parsons at bruge VækstHjulet i undervisingen af designstuderende på kurset: “Business and Entrepreneurship”.

Innovation Connector

Innovation Connector (IN) hjælper iværksættere med at udvikle deres teknologi-baserede forretningsideer, ved at præsentere dem for et stort netværk af relevante personer, samt at give dem adgang til værdifulde ressourcer og efteruddannelse.

The Siskiyou County Economic Development Council, Inc. (SCEDC) (CA) er en non-profit virksomhed, designet til at styrke den økonomiske udvikling og skabe flere jobs i Siskiyou County i Californien.

NY ACRE – The New York City Accelerator for a Clean and Renewable Economy (NY) hjælper og rådgiver start-ups i New York City, der specialiserer sig i clean-tech og bæredygtig energi. NYU ACRE har et mål om at gøre New York City til rollemodel for urban bæredygtighed.

Northeast Indiana Innovation Center Logo

The North East Indiana Innovation Center (IN) er et non-profit ressource center, der rådgiver teknologi-baserede virksomheder i Nordøst Indiana. Målet er på sigt at at styrke regionens økonomi og skabe flere jobs.

QAdvisory (NY) er en New York baseret inkubator for virksomheder og initiativer med klart definerede sociale missioner. QAdvisory tilbyder en kombination af strategisk rådgivning og financiel støtte til klient-virksomhederne.

Innovation Pointe (IN) er en high-tech inkubator, der bestyres af The Growth Alliance for Greater Evansville. Innovation Pointe ønsker at skabe flere, succesfulde tech-virksomheder i og omkring Evansville.

Radford University Business Assistance Center (VA) fokuserer med dets programmer på at støtte virksomheder i hele vest Virgina. Fra international ekspansion til software certifikation, tilbyder universitetets Business Assistance Center dybdegående, hands-on vejledning og rådgivning.

Illinois State University (IL) var oprindeligt grundlagt som lærerseminarium, men tilbyder i dag en række af forskellige uddannelser på bachelor, master og doctoral niveau. ISU har mere en 20.000 studerende.

UWM logo

Milwaukee SBDC, (WI) er associeret med University of Wisconsin og har arbejdet i 30 år med iværksættere for at hjælpe dem med at gøre deres ideer til profitable forretningskoncepter, samt at videreudvikle etablerede virksomheder til vækst.

Rogers State University (OK) er en institution for længerevarende uddannelser i Nordøst Oklahoma som er genkendt for sine programmers høje kvalitet og forskningsmæssige fokus. Universitetet tilbyder en række af bachelor and associate degrees.

The Lowcountry Small Business Hub, Inc. (SC) er en medlemsorganisation med formålet at tilvejebringe teknologi, ekspertise og mødefaciliteter til startup virksomheder og iværksættere.

TechTown (MI) er Detroits forsknings- og teknologipark, som blev etableret i 2000 da Wayne State University, General Motors, og the Henry Ford Health System samledes for at skabe en facilitator til økonomisk vækst lokalt og statsmæssigt. TechTown har til formål at genrejse Detroits iværksætterkultur ved at tilbyde inkubation og accelerator ressourcer, herunder lejemål, coaching, mentoring, workshops og adgang til talenter og kapital.

……………………………………………………………………………………………………………………………

Frankrig

……………………………………………………………………………………………………………………………

Technopole de l’Aube en Champagne er en inkubator, der har som mission at identificere, evaluere og udvælge innovative projekter, og dernæst støtte iværksætterne bag ideerne mens de udvikler virksomhederne. For øjeblikket har Technopole 38 virksomheder der modtager rådgivning og hjælp gennem Væksthjulet.

Incubateur Descartes er en offentlig inkubator baseret i Paris, der stræber mod at skabe økonomisk udvikling ved at tiltrække innovative start-ups til regionen. For øjeblikket har Incubateur Descartes 7 virksomheder i stald og håber på at udvide til 20 virksomheder i løbet af de næste par år.

……………………………………………………………………………………………………………………………

Holland

……………………………………………………………………………………………………………………………

Knowmads er en relativ ung uddannelsesinstitution for kreative iværksættere. Sidens skolens opstart i 2010 har Knowmads’ undervisere brugt VækstHjulet til at hjælpe eleverne med at udvikle deres forretninger.

……………………………………………………………………………………………………………………………

Sverige

……………………………………………………………………………………………………………………………

Lund LSI er en science inkubator med klienter fra en række forskellige videnskabsindustrier, som f.eks.: bioteknologi, medicinsk teknologi, nanoteknologi og fødevareteknologi. Lund LSI tilbyder specialist-og investor netværk og ressourcer og har et stærkt fokus på produkt validation, dokumentation, procedure og lovgivningsmæssige krav.

Minc er en svensk inkubator, der hjælper iværksættere og virksomheder til hurtigere vækst i et kreativt miljø. Minc fungerer også som netværks-platform for unge iværksættere, industriledere og research-og innovationsressourcer.

Gothia Innovation AB er en Science Park, med den mission at skabe en bedre balance mellem industri, landbrug og vidensbaserede virksomheder, samt at skabe flere jobs for nyuddannede fra Skövde Universitet.

Innovationsbron tilbyder både ekspertrådgivning og kapital til iværksættere med bæredygtige produkt- og virksomhedsideer. Innovationsbrons mission er at bidrage til, at Sverige kommer på verdenskortet som et af de lande, med størst success transformerer research og innovation til successfulde og levedygtige virksomheder.

……………………………………………………………………………………………………………………………

Tyrkiet

……………………………………………………………………………………………………………………………

Ozkent & Taysever er en rådgivningsvirksomhed, der specialiserer sig i innovation, og stræber mod at bedre vilkårene for startups og iværksættere i Tyrkiet.

……………………………………………………………………………………………………………………………

Island

……………………………………………………………………………………………………………………………

Promote Iceland – Islandsstofa er en islandsk organization, der arbejder på at styrke Islands image internationalt, at støtte Islands konkurrenceevne på internationale markeder og at tiltrække turister og investeringer til landet.

……………………………………………………………………………………………………………………………

Færøerne

……………………………………………………………………………………………………………………………

Íverksetarhúsið (Faraoe Islands) er et non-profit innovationscenter, der blandt andet hjælper iværksættere med at få success ved at introducere dem til investorer, rollemodeller, rådgivere, osv. Siden 2008 er rådgiverne tilknyttet centret blevet certificerede til at bruge VækstHjulet.

……………………………………………………………………………………………………………………………

Grønland

……………………………………………………………………………………………………………………………

Greenland Tourism and Business Council har adskillige tilbud til Grønlands iværksættere og små virksomheder, blandt andet: rådgivning, innovations-og udviklingsprojekter, export promovering og markedsføring og PR og kommunikation. I 2009 blev alle Rådets rådgivere certificerede brugere af VækstHjulet.

Greenland Venture er en venture capital virksomhed, fokuseret på at rådgive og investere i små virksomheder i Grønland. Greenland Ventures bruger VækstHjulet til at rådgive og styrke alle deres porteføljevirksomheder.

…………………………………………………………………………………………………………………………………….

Canada

…………………………………………………………………………………………………………………………………….

Imac Group er en canadisk inkubator, der hjælper mindre og mellemstore virksomheder udvikle og implementere pro-aktive strategier til at opnå bedre finansiering, samt styrke markedsføring og virksomhedsdrift.

TEC Edmonton

TEC Edmonton er en canadisk non-profit service center for virksomheder. Centret er skabt ud af en joint venture mellem University of Alberta and the Edmonton Economic Development Corporation (EEDC). De hjælper til med at transformere nye teknologier og innovationer til erhvervsmæssige muligheder i regionsområdet for at tilvejebringe økonomisk vækst.

WaterSMART forbinder og bringer forskning, teknologi, og eksperter inden for vand markedet sammen i en entreprenel, samarbejdsvillig og markedsfokuseret fællesskab, som er fokuseret på den successfulde kommercialisering af water management og konservationsprodukter.

Clinexus er en non-profit produktcommercialiseringscenter grundlagt af Albertas Statsinstitution. Clinexus’ mission er at hjælpe små og mellemstore virksomheder med at udvikle og sælge health technology applikationer.

Lakeland College er en højere uddannelsesinstitution i Alberta, Canada. Den er statsstøttet og varetager to campuses i Vermilion and Lloydminster. Lakeland servicerer dagligt omkring 7,500 studerende.

Logo

Medicine Hat College is a public, board governed, comprehensive community college serving a large region of southeastern Alberta and southwestern Saskatchewan, Canada. The MHC is located in the city of Medicine Hat, Alberta, Canada. MHC’s main campus services almost 2,500 students each year.

Alberta Innovates Technology Futures

Tech Futures is an organization that is transforming the way research and innovation happens in Alberta. Through collaborative processes Tech Futures assists researchers and Alberta businesses in bringing their ideas from bench to market.

The Economic Development Alliance of Southeast Alberta is focused on its mission to establish Southeast Alberta as the hub for regional economic development through collaborative partnerships, stimulating growth and wealth for the region and its member communities.

kjlkjlkjlkjlkjlk

North Alberta Business Incubator has been serving the needs of business owners for over 20 years. They offer office space, coaching, training, seminar and administrative support services to help grow existing businesses and kick start new business ideas.

Radda Ventures Ltd. specializes in innovation consulting and management as well as real estate investing and investment in start-up companies.

The Centre for Research & Innovation (CRI) – Grande Prairie Regional College provides a robust suite of innovation and applied research services for inventors, innovators and researchers within Northwestern Alberta through provincial, regional, and community relationships. The CRI acts as a meeting place for innovators to connect with scientists, researchers, investors and mentors.

Rameco Consulting Group provides Executive Coaching, Leadership Training and Executive Team Development, by collaborating closely with business owners and senior management to identify specific goals for growing the business and the strategies to achieve them.

…………………………………………………………………………………………………………………………………….

Mexico

…………………………………………………………………………………………………………………………………….

Tecnológico de Monterrey er en højere uddannelsesinstitution i Mexico, med bachelorprogrammer, masterprogrammer og programmer for efteruddannelse. Fælles har de, at de fokuserer på entrepreneurship og internationale studier.

Impulsa Incubadora er en virtuel inkubator med særligt fokus på at at udvikle projekter og virksomheder, der kan bidrage til såvel den sociale som den økonomiske udvikling i Mexico. Inkubatoren tilbyder rådgivning indenfor alle virksomhedens udviklingsområder.

Wayra Mexico er en inkubator i Mexico City og et initiativ fra tele-selskabet Telefonica. Telefonica har indtil videre startet 9 inkubatorer i Latin Amerika and Spanien, der har det til fælles, at de ønsker at genere ideer, udforske talent og skabe økonomisk vækst i spansktalende regioner verden over.

UNINCUBE er en high-tech inkubator der blandt andet arbejder med virksomheder og projekter indenfor bioteknologi, informationsteknologi og medicinalvareindustrien. UNINCUBE stiller både redskaber, ressourcer og netvæk til rådighed.


…………………………………………………………………………………………………………………………………….

Forenede Emirater

…………………………………………………………………………………………………………………………………….

College of the North Atlantic.png

College of the North Atlantic består af 17 campus locations i Canada og én location i Qatar. I Qatar er tre professorer certificerede brugere af VækstHjulet.